Jag tror att jag har hittat den!

Den finaste tapeten! Jag tycker den är heeeelt ljuvlig! MEN passar den verkligen där jag vill att den ska passa? I vardagsrummet bakom soffan. Min tanke är att färgtemat i vardagsrummet ska gå i blått och grått. Men frågan är om denna tapeten gör att man måste måla om resten av väggarna. Jag har väldigt svårt för att se sånt här innan det väl är på plats. Någon som har en tanke?
Det jag hoppas kan göra att den passar in är att köpa kuddar och plädar som är i liknande färgton. Tror ni det funkar?
 
 

Brunte on the way:)

Resan mot förvandlingen hos Le Rocking Horse har börjat! Min systerdotter är världens snällaste och kör Brunte till Köinge! Men först så får han övernatta hos henne under helgen.
Jag har sån tur att hon studerar tio minuter ifrån Köinge så det kunde inte komma lämpligare. Sen får inte Brunte plats i min bil heller så där löste det sig verkligen till det bästa.
På måndag tidig morgon börjar resan och Ni ska få följa förvandlingen lika mycket som jag:) Kan knappt bärga mig!
 

Barnrumsinspiration

Det rummet som jag ser mest fram emot är, kanske inte helt otippat, Alexanders rum. Just nu sitter jag mycket och hämtar inspiration på nätet. Min tanke är att rummet ska få gå i färgerna vitt, ljusgrått och mintgrönt:) Detta är färger som jag tycker passar både flicka och pojke. Här är ett avplock av den inspo jag hittat. Bilderna jag valt att spara har ibland de rätta färgerna, ibland de fina möblerna jag vill ha eller tyger jag tyckte var fina. Vad tycks? Tror ni det blir bra? Tilläggas ska att jag är sämst på inredning. Men jag hoppas på att övning ger färdighet;)
 
 
Visa fler inlägg