Tråkigheter vid årets slut

Denna sista veckan på året har bjudit på tråkigheter för vår del. Detta har gjort att jag helt enkelt inte orkat fokusera på bloggen på det sättet jag vill. Och då blir det att jag inte skriver alls istället.
Emil har drabbats att kristallsjuka, har ni hört talas om detta innan?
 
Det är att kristallerna i innerörat hamnar fel och gör att man känner en kraftig yrsel. Emil har legat ner större delen av dagen och mått riktigt dåligt. Han har gjort övningar som ska hjälpa honom att få kristallerna att hamna rätt igen men än så länge har det inte blivit någon förbättring 😞
 
Det finns de som inte blir bättre på väldigt länge, halvår och kanske ännu längre 😞
 
Jag har varit med Alexander heldag idag medans Emil tagit det lugnt och besökt en läkare och fått ordinerats övningar som ska hjälpa.
 
Så nu grusades våra nyårsplaner rejält och det verkar som om vi firar nyår hemma själv istället för med min svägerska och hennes familj 😢
 
Jag hoppas 2017 blir ett bra år där vi får vara friska och sunda. Nu tycker jag att det räcker med sjukdom för vår del❤
 

Julafton med en ettåring

Idag är det julafton och det har vi firat med min familj idag och imorgon med Emils. Fantastisk denna högtiden är när man har barn.
 
För mig försvann julstämningen och pirret över julafton när jag flyttade hemifrån. Det var liksom inte samma sak längre när jag inte vaknade upp hos mamma och pappa. Det var dem som skapade stämningen och som fortfarande skapar den.
Men med Alexander med i bilden så får vi, jag och Emil försöka skapa stämningen tillsammans för att ge Alexander samma härliga julpirr som vi hade när vi var små😊
 
Idag har varit en fin julafton även om vi firade den i 4 plus grader och regn från och till. Alexander har sovit två gånger under dagen och ätit både vörtbröd, prinskorv, köttbullar och ris a la malta. Vi tar med oss härliga minnen från denna dagen❤ Imorgon är det dags för julafton nummer två 😉 Hoppas ni haft en fin dag ni också 😊
 
 

En kväll spenderad med den bästa

 
 
Min lilla älskade Alexander. Denna bilden togs i helgen, efter en jobbig natt. Men roligt hade vi😉
Idag har vi varit hos mormor och morfar på kvällen på middag.
 
Alexander visade stort intresse över en tomte som satt i en gungstol och sjöng "jingle bells". Men han var samtidigt väldigt skeptisk mot den. Han ville gärna titta på den men bara i mitt knä på lite avstånd. Så fort han kommit lite närmare den så vände han om och kröp upp i min famn igen.
Detta är ett helt nytt beteende för mig och Emil och det känns som att det är väldigt viktigt att läsa av honom och låta honom känna av läget i lugn och ro. 
Har barn också en spökålder precis som hundar kanske? Någon som vet?
Nu sover han som den bebis han är. Och jag och Emil sitter i soffan och äter tomteskum😉
 
Visa fler inlägg