Danne du är saknad

När kvällarna är såhär underbara med fågelkvitter och ett sånt härligt ljus och lugn så saknar jag Danne lite extra. Dessa bilderna är från vår första sommar tillsammans 2012. Den första bilden tycker jag Danne har så fint uttryck på. Han var verkligen något alldeles extra.
 

Från ett firande till ett annat

Från morsdag till 30årsdag. Så ser det ut när Emil fyller 30 på torsdag. Och jag har precis gjort klart hans kort. Jag tog ett lite tjockare papper i A4 storlek med rosor som jag vek dubbelt. Sen klippte jag ett mönstrat papper med ram som jag valde att skriva i. Den lilla textbiten och fjärilen tycke jag räckte som dekoration. Vad tycks? Innehållet vågar jag inte fota ifall Emil skulle snoka här på bloggen. Men om ni vill se detta vid ett senare tillfälle så hojta till så lägger jag upp en bild på det med.

Första morsdag som mamma

Min älskling gav mig denna fina bukett i morsdagspresent ifrån honom och Alexander. Och lite gott godis till vår spelkväll. Kunde inte fått en bättre present❤ Nu ligger Alexander äntligen och sover efter att haft svårt att somna för alla nya intryck som dagen givit honom.
Och han har nog sagt mamma minst hundra gånger idag. Passande dag att säga det ordet på va?
Visa fler inlägg