Då kör vi igen :)

Äntligen friska nya tag från min sida. Efter att ha varit sjuk och ha haft väldigt mycket på jobbet så har jag helt enkelt inte orkat fokusera på bloggen efter jobbet. Men nu tar vi nya tag igen :)
 
Hoppas ni haft en bra vecka såhär långt. Jag har själv precis avslutat onsdagskvällen med tacos! Mums! 
Nu har Alexander precis nattats och jag tänkte sätta mig och spela lite dator tillsammans med Emil som avslutning på denna lillördag.
Jag vet inte med er men jag är lika mycket tävlingsmänniska oavsett om jag rider runt på en dressyrbana eller om jag sitter med ett headset på mig vid datorn och skjuter headshots, haha! Detta blir liksom mitt utlopp som tävlingsmänniska just nu när jag inte har någon häst att tävla.
 
Och på tal om hästar, jag blir nog tokig snart på att inte kunna rida. Det har nog aldrig känts så outhärdligt någon gång förut! Jag funderar nästan på att få låna en skolhäst från Strömsholm när jag är där nästa vecka. Och då har det gått långt för att vara mig!
 
Saknar det så mycket!

Nostalgiska julsaker

 Vissa saker betyder lite extra när man tar fram dem inför julen. Den här underbara kyrkan är jag uppväxt med och van vid att se med lite bomull på taket som ska föreställa snö. Igår gav min mamma den till mig och nu står sen hemma hos oss och lyser upp vintermörkret❤
 
 

Att döma en domare

En sak jag kommit att fundera på är det här med att man som domare ibland också kan komma att döma andra domares ritter. Och där undrar jag om förståelsen för bedömningen blir större för den domaren som ridit eller om det blir fler punkter där man är mer oense med domaren om saker och ting.
 
Det är ju så att har man gett sig in i leken så får man leken tåla och såklart tåla att ta kritik riktat mot ens ridning och prestation för dagen. Det tror jag absolut att man gör också med tanke på den erfarenhet man måste gå för att ha sökt sig till en domarutbildning . Men det hade varit spännande att veta om och hur annorlunda man som domare ser på sitt eget protokoll. Blir man mer förstående eller mer ifrågasättande? Vad tror ni?
 
Jag kan tänka mig att man blir både och eftersom ödmjukheten inför yrket högst sannolikt ökar samtidigt som du kanske utgår snabbare från att ni båda borde vara överens om siffrorna och på de punkter som ni då inte är det så blir ifrågasättandet om varför mycket större. 
Only the future knows och jag får väl helt enkelt berätta min syn på det när jag väl är där😊
 
 
Visa fler inlägg