Från soffan till Ystad Saltsjöbad

När jag gick upp i morse hade jag ställt in mig på en kväll i soffan med lite mys. Haha tji fick jag när vi nu ligger i sängen i vårt rum på Ystad Saltsjöbad. 
 
Emil har bokat en natt för bara oss två för att fira min kommande födelsedag och vår bröllopsdag lite i efterskott. Han är helt underbar min man! Jag blev ju minst sagt chockad över att Emil helt plötsligt dyker upp på jobb och säger att jag ska packa ihop mina saker för vi ska åka på utflykt😊. 
 
Så jag har fått en timmes massage och vi har hunnit tillbringa två timmar i deras utomhusbad. Vi är som russin nu😂
Detta är vad jag kallar återhämtning! Nu inväntar vi med spänning den kommande tre rätters middagen. Mums! 
 Av någon anledning lyckas jag inte ladda upp några bilder för tillfället så ni får helt enkelt bara lita på att vi har det väldigt bra😂

Hösten

För mig är hösten den bästa och mest nostalgiska årstiden på året. Det är då jag köpt och hämtat de flesta av mina hästar. Det var då man började ny årskurs eller ny skola när den tiden begav sig.
Det är då man efter sommarvila ska ta tag i träningen igen och ge sig iväg med sin kompanjon till ridhuset och fokusera på det roligaste som finns.
 
I vissa ljus och väder under hösten kan jag få känslan av att jag är tillbaka i tiden igen och koppla vädret till en speciell händelse. Har ni också varit med om det någon gång?
 Det är en väldigt olustig känsla samtidigt som den ibland kan vara häftig.
Vid samma tidpunkt varje år, kring min födelsedag i oktober så inträffar det ofta en dag med ett sånt där riktigt härligt höstväder. Solen skiner och trädens löv faller sakta mot marken. Det är helt vindstilla och det är fortfarande varmt i luften.
Då tänker jag ofta på allt fint jag upplevt i mitt liv när det just inträffat en sån där härlig dag.
Minnena från när vi åkte hem från BB med vårt lilla knyte. 
Första gången jag satt upp och provred Danne. Första gången jag fick gå fram till Misty i hagen efter att pappa hade varit och hämtat henne ifrån uppfödaren.
En massa roliga saker som hör hösten till. Den är helt klart min favoritårstid😊 Vilken är din?
 
 

Klipptid bokad

Då var det dags igen. Mitt hår växer som ogräs för tillfället. Inget jag klagar på utan mest förundras över. Under graviditeten så tappade jag knappt något hår alls. Och tydligen är detta ett ganska vanligt fenomen.
 
MEN! Efter förlossningen fullkomligt rasade håret av mig (också detta ett vanligt fenomen). Och inte förrän nu, ett år senare så kan jag se små babyhår som växt ut en bit i pannan på mig. 
Och något som det verkligen syns på hur mycket håret växer är min färg. Jag har en utväxt på över 10 cm för tillfället. Så nu är det äntligen dags att bli av med den. Och klippa till den lilla luggen jag en gång hade haha.
 
Visa fler inlägg