Gnocchi vecka 35

Jag tänkte att det kunde vara roligt för er att hänga med i utvecklingen på en lite djupare nivå med Gnocchi. Och vad kan vara roligare än hennes veckoschema? ;)
 
Såhär ser vecka 35 ut för Gnocchi. Förresten om ni har något bra smeknamn så tipsa gärna :)
 
Måndag: Vila
 
Tisdag: Longering
 
Onsdag: Vila
 
Torsdag: Vila. Skoning
 
Fredag: Ridhuset
 
Lördag: Vila
 
Söndag: Ridhuset
 
Som det är nu när vi inte känner henne så kommer ridpassen att bli i ridhuset. Sedan när vi är trygga med henne och hon med oss så kan vi mer och mer rida ut. Det är korta pass som gäller så att hon tycker arbetet är roligt och inte jobbigt. Det är väldigt viktigt på unga hästar att de är glada och nöjda när passet är klart.
 

Gnocchi FILM

Här kommer en trav och en galoppfilm på Gnocchi. Detta är alltså första gången på hemmaplan. Visst är hon fin vår stjärna? 😍😍😍❤❤❤
 
 
Vi har grundläggande arbete framför oss nu såklart då hon bara är tre år och ungefär riden i 12 veckor allt som allt. Vi kommer jobba mycket med hennes takt, hon vill gärna bli snabb i fötterna ;). Och sedan vill vi gärna att hon får mer förtroende för bettet och vågar sig till en lite stadigare kontakt. Emellanåt släpper hon gärna bettet något. Men hon är verkligen en härlig liten häst som vill fram, fram, fram och med ett bra register i sina gångarter. Jag är så taggad på att se hennes utveckling!
 
 

Vi börjar med bild

Jag har problem med att ladda upp filmerna på min Youtube så tills dess att jag löst det så får ni nöja er med en bild på henne.
 Passet gick super och vi hade en del publik i form av släkt med oss på läktaren. Bra miljöträning 😉 pappa tyckte hon var fin och det betyder mycket för mig. Han har själv haft många hästar och jag litar på hans omdöme 😊
Visa fler inlägg