Följ ditt hjärta och våga leva som du vill!

Ibland tycker jag det är så lätt att man fastnar i sin egen vardag. Och ens drömmar förblir bara just det-drömmar.
  
Jag har aldrig varit utan häst såhär länge sedan jag fick min första häst när jag var sju år! Ett och ett halvt år utan daglig stallvistelse, tre år utan tävlingar! Och jag saknar det så innerligt mycket.
 
Därför har jag nu insett att jag vill inte ha det såhär längre. Och jag kan inte bara gå omkring och drömma. Jag måste verkställa min dröm! Denna gång blir det dock på ett annorlunda sätt. Men inte blir det tråkigare för det, tvärtom!
 
Jag och min systerdotter Sophie ska helt enkelt köpa en häst ihop, som jag nämnt tidigare.
Detta gör att det underlättar för mig just nu i och med att jag har småbarn som kräver mycket tid och att jag inte heller vill förlora all den tiden med Alexander. Och Sophie som redan äger en häst har möjlighet att utvecklas ännu mera och hästen kommer dessutom att stå upostallad hemma hos henne.
Jag tror vi kommer ha riktigt kul tillsammans med vår häst. Som jag skrivit innan söker vi ju en unghäst. Dels för att det är roligt att utbilda och dels för att det passar oss både ekonomiskt och tidsmässigt med en yngre häst.
 
Och hur känner man sig när man väl beslutar sig för att genomföra något sånt här? Nöjd, glad och upprymd! Lite galen kanske också men det är så värt det!😉
Gå på din magkänsla, följ din inre röst. Hitta din egen väg till att följa din dröm, du kommer inte ångra dig! Jag lovar dig, du blir en mycket lyckligare människa. 
If you can-Just Do It!
 Hit vill jag igen. Här hör jag hemma ❤❤❤
#1 - - Sofie:

Vad kul att höra!😀 Vad lustigt, läste din blogg för många år sedan, eftersom jag också hade en Figaro R häst. Har också fått barn nu och hästen är såld, var sak har sin tid liksom☺️ Men kommer nog satsa på häst igen vad d lider, men inte 100% egen tror jag utan rida någon annans etc. En gång häst alltid häst! Blir kul att följa er!😀👍🐎

Svar: Så kul att du är tillbaka 😃och grattis till bebisen. När fick du barn? Hoppas du tittar in hit igen. Och var sak har verkligen sin tid. Det är det som är så härligt ibland 😃
csdressage.blogg.se