Verksamt och Bolagsverket

Jodå arbetet fortsätter och igenom verksamt.se har jag registrerat mig hos både Bolagsverket och Skatteverket. Kul som bara den!
 
Jag har dessutom startat en Facebooksida för min verksamhet. Sånt här är helt nytt för mig, jag är sämst på sociala medier om jag ska vara ärlig ;)
Men nu känns det som att jag äntligen börjar komma någonstans! Och inte bara på företagarplanet faktiskt utan även på hästfronten. Nästa vecka är det dags för besiktning och jag hoppas innerligt att allt går bra! Då blir jag ju äntligen hästägare igen! Iiih! Hur kul hade det inte varit va?
Då lovar jag att bloggen kommer ta en helt ny vändning med mera såna här inlägg ;)
Om det är något som jag saknar så är det att lägga upp nya fräscha hästbilder. Och det blir det mera av så fort jag har häst igen, jag lovar! :)
2 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: hästarärlivet, kärlek, snartegenföretagare
#1 - - Anna :

Spännande, håller tummarna!!

Svar: Ja verkligen! Tack så mycket😊
csdressage.blogg.se

#2 - - Sanna:

Åh vad kul! :D Jag jobbar med sociala medier, marknadsföring och hemsidor. Säg till om du behöver hjälp, kan byta mot lite träning. ;)

Svar: Åh det låter ju faktiskt som en bra idé ju, hjälpa varandra är ett bra koncept😊. Jag har ju mycket jobb nu med var jag ska skapa min hemsida, det måste vara enkelt imed att jag inte är superbra på sånt. Men samtidigt helst inte kosta skjortan😊 du kanske har några bra förslag?
csdressage.blogg.se