Nyårsplanerna sprack

Jaha då blev planerna för dagen grusade. Alexander har haft 40 graders feber inatt och har ca 38 grader just nu. 
 
Så himla tråkigt! Både jag och Emil har verkligen legat i och fixat så himla mycket för denna dagen😥. Vi har köpt fin mat, lyxig dricka, köpt ett nytt sällskapsspel och gjort fint här hemma för att vi ville ha en rolig kväll tillsammans med vänner. 
Nu känns det bara så jäkla surt allting. Känns som att det bara är en vanlig dag som vilken som helst. Vad gör man med typ 2 kg lax liksom? 
Edit:
 Ett av paren som skulle komma har en liten son på tre månader så de kommer inte. Det andra paret kommer och mina föräldrar kommer troligen också. Så maten blir förhoppningsvis ändå uppäten. Alexander har dock fortfarande feber så det känns verkligen trist att årets sista dag ska vara såhär för hans del❤ 
 
Jag hoppas era planer håller och att ni får en fin Nyårsafton 😊
 

Dagen innan nyår

Den här lördagen har varit helt i min smak. Egentligen inte jättemycket planerat men väldigt mycket har blivit gjort😊
 
Det blev en tidig start för jag var hos Sophie och Gnocchi klockan 07:15 imorse. Gnocchi fick ett pass i ridhuset med avsutten avskritt utomhus. Och vilket pass hon levererar! Jag känner mig väldigt tjatig men vad ska jag säga? 
Hon är verkligen en liten gummiboll och jag är så stolt över att hon är vår❤ Hon har en så fin, positiv arbetsvilja, och det kombinerat med tre rena och uttrycksfulla gångarter känns ju faktiskt som en fullträff! 
 
 
Nu blir det vila för hennes del tills på tisdag när vi faktiskt ska på lite äventyr och besöka ett annat ridhus och få lite miljöombyte. Jag ska först hålla en träning och sedan åker jag direkt till Gnocchi och så åker vi iväg för miljöträning. Och innan allt detta roliga så ska jag och Emil gå på Titanic utställningen. Jag lär ju däcka när jag kommer hem men det är det värt😊.
 
Vi ska ju ha gäster här hemma imorgon så vi har redan dukat fram och förberett så mycket som möjligt. En tvätt har hängts och två toaletter har städats. Imorgon tar vi köket och sedan dammsugar och dammar av sen tror jag vi är redo. Vi är tre par med småbarn som ska ses och varje par ska göra en rätt var. Vi står för huvudrätten och det vankas varmrökt lax med delikatesspotatis och hollandaisesås, mums! Nu ska jag och Alexander äta kvällsmat ❤
 
 

Tävlingsplanering 2018

Detta inlägget gillas av mig kan jag säga. Inte på fyra år har jag kunnat skriva detta. Nämligen att jag sitter och planerar tävlingstermin för nästa år! Jag jublar inombords!
 
Dock är det denna gång inte på St:George-nivå utan lätt C/lätt B-nivå, men ändå! Känslan är faktiskt lika härlig fast på olika sätt! Förväntningarna och drömvisionerna är lika höga men på ett bra sätt. Allt kommer att anpassas efter Gnocchi och hennes förutsättningar och dagsform. Vi gör det här helt på hennes villkor och tror och hoppas att det kommer ge oss framgång på rätt sätt.
 
Jag och Sophie har så smått börjat diskutera tävlingar inför våren. Inte specifika datum och så ännu men just att det viktigaste för oss är att vi hittar en arrangör där vi känner att Gnocchi kan andas och få en bra upplevelse. Alla tävlingar med en trång framridning går alltså fetbort. Helst ska det vara en lite mindre tävling men hos en lite större förening om ni förstår vad jag menar :)
 
Har ni också börjat planera tävlingar för nästa år? Vad är det viktigaste för Er när ni är ute? Underlag? Domare? Medtävlande? Det finns ju så mycket att fokusera på. Jag tänkte skriva ett inlägg om mitt upplägg som jag har på tävling. Men det hade varit väldigt spännande att höra era tankar först :)
 
 
0 kommentarer
publicerat i Mina hästar
Taggar: Dressyrdomare, Futurestar, Krav, Prestation, Tävling, dressyrtävling, hästarärlivet
Visa fler inlägg