Dagen innan nyår

Den här lördagen har varit helt i min smak. Egentligen inte jättemycket planerat men väldigt mycket har blivit gjort😊
 
Det blev en tidig start för jag var hos Sophie och Gnocchi klockan 07:15 imorse. Gnocchi fick ett pass i ridhuset med avsutten avskritt utomhus. Och vilket pass hon levererar! Jag känner mig väldigt tjatig men vad ska jag säga? 
Hon är verkligen en liten gummiboll och jag är så stolt över att hon är vår❤ Hon har en så fin, positiv arbetsvilja, och det kombinerat med tre rena och uttrycksfulla gångarter känns ju faktiskt som en fullträff! 
 
 
Nu blir det vila för hennes del tills på tisdag när vi faktiskt ska på lite äventyr och besöka ett annat ridhus och få lite miljöombyte. Jag ska först hålla en träning och sedan åker jag direkt till Gnocchi och så åker vi iväg för miljöträning. Och innan allt detta roliga så ska jag och Emil gå på Titanic utställningen. Jag lär ju däcka när jag kommer hem men det är det värt😊.
 
Vi ska ju ha gäster här hemma imorgon så vi har redan dukat fram och förberett så mycket som möjligt. En tvätt har hängts och två toaletter har städats. Imorgon tar vi köket och sedan dammsugar och dammar av sen tror jag vi är redo. Vi är tre par med småbarn som ska ses och varje par ska göra en rätt var. Vi står för huvudrätten och det vankas varmrökt lax med delikatesspotatis och hollandaisesås, mums! Nu ska jag och Alexander äta kvällsmat ❤