Svettigt värre!

Wow vilket upplopp den här fredagen fick. Dagen började nämligen på sämsta tänkbara sätt! 
 
Jag gick på förmiddagen in på PostNord.se för att kolla var mitt paket julklappar var någonstans. Det borde liksom vara på väg till ombudet vid det här laget!
Tror ni jag höll på att ramla av stolen när det visar sig att paketet istället befinner sig på Coop men på helt fel ort 5 mil bort?! Vad gör man liksom? 
Jag ringde PostNord för att se vad de hade att säga och om det var så att paketet kanske var på väg tillbaka igen. Precis när jag ringer så har paketet lämnat ombudet för fyra minuter sedan och är på väg tillbaka till terminalen. Han jag pratar med får mig att känna mig lugnare med att det ska hinna ut igen men poängterar ändå att jag får hålla koll under dagen vad som händer med paketet. 
Jag kollar igen vid 15 tiden och ser då att paketet är registrerat på terminalen men att nytt leveransdatum är den 27e😱 katastrof! Alla kusinernas julklappar ska ju delas ut imorgon! 
Jag ringer kundtjänst igen och det enda de kan göra är att tipsa mig om att försöka åka till terminalen och be dem leta upp paketet. 
Det känns lönlöst men jag jobbar 7 minuter från terminalen så jag väljer att ge det ett försök efter jobbet. Lång kö är det när jag väl kommer dit och när två personer framför mig förklarar sitt ärende på liknande sätt som jag kommer göra så börjar hoppet försvinna när deras svar blir att det finns en halv miljon paket där inne😞. 
 
Jag går fram till luckan när det är min tur och säger att mitt paket blivit felsorterat och att deras kundtjänst förklarat för mig att paketet skulle finnas där. Hon jag pratade med verkade inte alls glad över svaret jag fått av kundtjänst men döm om min förvåning när hon säger att de ska göra ett försök! 
 
Hon säger att hon inte kan lova något men att hon ska se om hon kan hitta det. Och efter några minuter så kommer hon tillbaka, MED mitt paket!! Idag räddade hon min jul! Jag hoppas verkligen hon får många julklappar själv för hon gjorde verkligen min dag. Jag trodde allt hopp var ute och var beredd på att åka och fira jul utan julklappar. Visst, det är dagens i-landsproblem kanske men när man vet att man själv kommer att få julklappar så vill man ju förstås också ge några. 
 
Nu återstår bara inslagningen men den har faktiskt Emil bett mig avvakta med tills imorgon bitti för att vi ska njuta lite av fredag. Så det är precis vad jag tänkt göra nu😉 jag hoppas ni har en lugn och fridfull dan före dan före dopparedan och att ni sluppit julstressa som jag gjort😊❤