Tävlingsplanering 2018

Detta inlägget gillas av mig kan jag säga. Inte på fyra år har jag kunnat skriva detta. Nämligen att jag sitter och planerar tävlingstermin för nästa år! Jag jublar inombords!
 
Dock är det denna gång inte på St:George-nivå utan lätt C/lätt B-nivå, men ändå! Känslan är faktiskt lika härlig fast på olika sätt! Förväntningarna och drömvisionerna är lika höga men på ett bra sätt. Allt kommer att anpassas efter Gnocchi och hennes förutsättningar och dagsform. Vi gör det här helt på hennes villkor och tror och hoppas att det kommer ge oss framgång på rätt sätt.
 
Jag och Sophie har så smått börjat diskutera tävlingar inför våren. Inte specifika datum och så ännu men just att det viktigaste för oss är att vi hittar en arrangör där vi känner att Gnocchi kan andas och få en bra upplevelse. Alla tävlingar med en trång framridning går alltså fetbort. Helst ska det vara en lite mindre tävling men hos en lite större förening om ni förstår vad jag menar :)
 
Har ni också börjat planera tävlingar för nästa år? Vad är det viktigaste för Er när ni är ute? Underlag? Domare? Medtävlande? Det finns ju så mycket att fokusera på. Jag tänkte skriva ett inlägg om mitt upplägg som jag har på tävling. Men det hade varit väldigt spännande att höra era tankar först :)
 
 
0 kommentarer publicerat i Mina hästar
Taggar: Dressyrdomare, Futurestar, Krav, Prestation, Tävling, dressyrtävling, hästarärlivet