New In

Jag berättade ju för Er för ett tag sedan att jag letade efter förvaringslådor att ha i hyllan under skötbordet. 
 
Jag har letat ett tag i olika butiker på nätet, både heminredningsbutiker och barnaffärer utan att hitta något som föll mig i smaken och inte kostade skjortan.
Men i förra veckan kom jag över de här 2 lådorna från Jox i modellen Busig av en slump. Lekmer sålde ut dem till 70% rabatt, kan man motstå då? Nej inte jag😁
Så igår hämtade jag ut dem och jag tycker att de passade bra in i mitt vit, grå, svarta tema. Vad tycker ni?
 
 

Inga som helst problem

Dagen hade flytit på bra på dagis. En glad kille som hade ätit mycket till lunch (fläskpannkaka, mums!) Och sovit ca 1,5h. Bra jobbat Alexander!
 
Jag vågar verkligen inte hoppas på såna här dagar jämnt men såhär i början är det väldigt skönt att känna att jag kan komma till jobbet utan en stor klump i magen för att han inte vill vara på dagis.
Nu sover han efter vi tog ett bad tillsammans och han var sååå trött. Han har tyvärr dessutom blivit lite förkyld men jag hoppas det inte blir värre än nu❤
Nu blir det Walking Dead för mig och Emil. Typ enda serien jag följt 😁 Sånhär mysfaktor har vi i vardagsrummet numera. Fint va? Trevlig kväll!
 
 

Måndag

Jag har lämnat A på dagis idag! På riktigt. Idag ska han både äta och sova där. Mitt hjärta gråter men jag vet förstås att det inte är något att göra.
 
Detta är vår nya vardag och jag måste acceptera det. Jag sa hejdå och bad om en puss och det fick jag och sen gick jag och han började leka. Det är nog lugnet före stormen minst sagt men vi tar en dag i sänder och ser hur det går. Jag hoppas bara att han kommer att kunna sova där.
På hans dagis sover barnen ute på en veranda i sovsäckar. Och detta är förstås helt nytt för honom. 
 
Idag är planerna för min del att läsa TR I så mycket jag hinner och sedan ta tag i lite tvätt och matlagning. Inget speciellt med dagen men eftersom jag måste finnas till hands om A behöver mig så måste jag ändå hålla mig hemma. 
 
 Saknar mitt hjärta
Visa fler inlägg