Bisittning på Ribban och bajs i toan😂

Hahaha den rubriken blev ju annorlunda men ack så sann. Vi kan börja med den andra hälften av den.
 
Jo vår pott träning här hemma har nu gått in på sin femte vecka och går mycket stadigt framåt. Jag kan inte minnas när Alexander kissade i byxan sist. Han säger till i god tid, sedan går vi på toaletten och där kissar han. Grymt jobbat tycker jag. Däremot nummer två har ju varit desto svårare, vilket det ofta är(?). Där har hänt en del olyckor.
Men IDAG kom dagen! Dagen då han sa till innan det var försent och sen kom det i toaletten! Alltså det kan låta löjligt, men som förälder så blir du så stolt! Nu får vi hoppas att det fortsätter såhär.
Fyra veckor kvar till dagis och då hoppas jag att det får en bra grund att stå på vad gäller Alexanders blöjfrihet. Det vore helt sjukt bra om han blir helt blöjfri på dagarna redan nu!
 
Nåja, till något annat. Idag var jag på Ribbans dressyrtävlingar som anordnas av ett gäng klubbar i Malmö trakten. Ribban är verkligen ett speciellt tävlingsmomentet. Där kan hända vad som helst och jag blev impad över hur många av ekipagen klarade miljön där nere. Och vilka stjärnor jag fick se, fantastiska hästar var några. Jag är mycket nöjd med dagen. Först jobb och sedan bisittning med alltid lika trevliga Maria Carlsson som dömde. Nu är det läggdags. Ny dag imorgon 😊
Tänk att denna killen börjar bli så stor❤❤❤
 

Fredag

Äntligen är det fredag. Första jobbveckan av två innan en två veckors ledighet är snart till ända.
 
Så, vad händer i helgen då? Tyvärr har vi ju inte vädret med oss riktigt så våra planer att fortsätta arbetet med carporten känns ganska avlägset 😞Men annars så blir det säkert besök hos familjen och sedan det gamla vanliga röjet som hör helgen till. 
 
Sedan har jag en massa spännande saker framför mig just nu, helt galet mycket faktiskt. Jag ska dela med mig av allt efterhand men just nu måste allt bara falla på plats 100% först😉
Jag önskar er en skön fredag!
 
 

Ny lekplats runt knuten

Längst ner på vår gata går en cykelväg ca 10 meter till en lekplats. Den lekplatsen har funnits där så länge jag kan minnas. Även när jag själv gick i skolan en bit bort för typ hundra år sen😉
 
Nu har de äntligen gjort om lekplatsen och den är ju så fin nu! Gungorna är ännu inte på plats men en jättefin rutschkana och en sandlåda samt ett träbord som man kan fika vid när man är där. 
En sådan sak som lekplatsvistelse har man ju aldrig funderat på innan man fick barn. Men nu uppskattas verkligen de här fina områdena som barnen kan leka i. Visst är den fin?
 
 
Vi hade Sam som kollade så allt gick rätt till förstås. Alexander tycker den nya lekplatsen är toppen. Och han ville såklart inte gå hem heller. 
 
Innan lekplatsen så hann vi med en morgonpromenad i det fina sommarvädret. Eftersom jag börjar jobba på måndag så vill jag bara vara ute och njuta just nu. 
 
Dessa två njöt lika mycket som jag. Alexander älskar verkligen sin vagn. Han har inget alls emot att sitta i den när vi är ute och går. 
 
Till något helt annat som pågår just nu. Vi håller på att måla och byta plank på vår carport/förråd. Jobbet har pågått i över en vecka nu och är väl på god väg. Men som vi kämpat! Emil har såklart fått ta en del själv när jag har haft A hos mig men de stunder han sovit så har jag antingen gått ut och hjälpt till eller passat på att laga mat eller städa. Semester med barn är något alldeles extra. Du får så mycket energi av dessa små godingar men de kräver ju också en del tillbaka. Och man blir trött så är det bara. Men det är så värt det! 
Nu ska jag fortsätta städa lite innan A vaknar😊Ha en härlig lördag alla fina!
Visa fler inlägg