Ny lekplats runt knuten

Längst ner på vår gata går en cykelväg ca 10 meter till en lekplats. Den lekplatsen har funnits där så länge jag kan minnas. Även när jag själv gick i skolan en bit bort för typ hundra år sen😉
 
Nu har de äntligen gjort om lekplatsen och den är ju så fin nu! Gungorna är ännu inte på plats men en jättefin rutschkana och en sandlåda samt ett träbord som man kan fika vid när man är där. 
En sådan sak som lekplatsvistelse har man ju aldrig funderat på innan man fick barn. Men nu uppskattas verkligen de här fina områdena som barnen kan leka i. Visst är den fin?
 
 
Vi hade Sam som kollade så allt gick rätt till förstås. Alexander tycker den nya lekplatsen är toppen. Och han ville såklart inte gå hem heller. 
 
Innan lekplatsen så hann vi med en morgonpromenad i det fina sommarvädret. Eftersom jag börjar jobba på måndag så vill jag bara vara ute och njuta just nu. 
 
Dessa två njöt lika mycket som jag. Alexander älskar verkligen sin vagn. Han har inget alls emot att sitta i den när vi är ute och går. 
 
Till något helt annat som pågår just nu. Vi håller på att måla och byta plank på vår carport/förråd. Jobbet har pågått i över en vecka nu och är väl på god väg. Men som vi kämpat! Emil har såklart fått ta en del själv när jag har haft A hos mig men de stunder han sovit så har jag antingen gått ut och hjälpt till eller passat på att laga mat eller städa. Semester med barn är något alldeles extra. Du får så mycket energi av dessa små godingar men de kräver ju också en del tillbaka. Och man blir trött så är det bara. Men det är så värt det! 
Nu ska jag fortsätta städa lite innan A vaknar😊Ha en härlig lördag alla fina!
#1 - - Eleonora Adriana ♥:

Så mysigt!! :)