Pott träning pågår

 Då var vi igång. Pott träning 2.0 haha. Än så länge har Alexander gjort både det ena och andra på toaletten👍Vi använder en sån där sits som man lägger uppe på toalettstolen.
 
Dock är det en bit kvar innan han självständigt tar beslutet att faktiskt ta sig dit innan det är försent. Men vi tar lite hjälp av iPad för att det faktiskt ska locka och vara roligt att gå på toaletten. Sen när det händer något så är det såklart applåder och High Fives😊
 
Varken jag eller Emil har något erfarenhet av detta sedan tidigare men man förstår ju redan nu hur mycket fokus du behöver lägga på ditt barn konstant under denna perioden. Det är intensivt men det är också vår enda chans att göra det ordentligt tycker jag nu när vi har semester och möjlighet att vara med honom 100%.
 
Det känns lite som att anledningen till att så många barn går med blöja långt upp i åldrarna är för att föräldrarna inte tar eller har den tiden att lägga som krävs. Barnet går kanske långa dagar på förskolan och sedan på helgen ska allt annat hinnas med och pott träning kommer långt ner i prioritet. Vad tror ni andra? Detta säger jag inte för att pika någon men faktan är tydlig att barn går med blöja en längre tid under sin uppväxt idag än för tjugo år sedan. 
 
Vi får se hur det går för oss med denna stora utmaning😊 förhoppningen är att han ska vara blöjfri på dagtid när han börjar dagis om 8 veckor igen😊
 
#1 - - Anna :

Vi håller på med samma här.
Tror det är en kombination av det du skriver och att dagens blöjor är så bra så barnen känner inte när det blir vått i blöjan.

#2 - - Eleonora Adriana ♥:

Naaw sötplutt!

Svar: Tack. Han är min gullunge 😊
csdressage.blogg.se