Fixar fredag

Idag har varit en fixar dag. Först jobb och överlämningar inför tre veckors härlig semester. Sedan hem och laga italiensk pastasallad med parmaskinka. Gott? Jaaaaaa!!
 
Dessutom har jag slagit in den här fina presenten inför morgondagens dop då min kompis dotter ska döpas. Jag älskar pyssel och nu hade jag min chans att riktigt pynta upp hela inslagningen. Kan det bli för mycket glitter och krusiduller liksom. Nä då inte när det gäller mig i alla fall😂😉 såhär blev resultatet.
 
Jagtror inte hon har tid idag att klicka sig in här. Vi får hoppas det i alla fall. Men för säkerhets skull så skriver jag inte vad mer paketet innehåller förutom den otroligt gulliga nallen😊

Den där omedelbara gemenskapen kvinnor emellan

Ja nu undrar ni nog allt vad jag syftar på. Men vi kvinnor har självklart ett starkt band. Vänner, systrar eller vilken relation man nu kan tänkas ha. 
 
Men det finns ett annat starkt band som förbinder oss kvinnor emellan. Och det starka bandet kallas graviditet. Jo för när en kvinna blir gravid, så har hon plötsligt något gemensamt med alla de kvinnor som är eller någon gång har varit gravida.
 
När jag väntade Alexander så upptäckte jag det här fantastiska bandet. Kontakten med kvinnor i alla åldrar i min närhet, som jag tidigare knappt pratat med, vi hade plötsligt hur mycket gemensamt som helst och kunde prata i timmar om så tiden fanns till detta. 
 
Plötsligt kunde alla relatera till sig själv hos den där gravida kvinnan som jag var då. Tänka tillbaka och känna hur magen växte, illamåendet, värkarna, sammandragningar, alla besök hos barnmorskan, ultraljud. Ja ni fattar. 
 
För hur olika ens graviditeter är så vinner gemenskapen. Den nio månader långa tiden, förlossningen oavsett antal timmar. Den där fantastiska gåvan av att du får ta med dig ett barn hem efteråt. För faktum är att det ibland är lite svårt att ta in den biten. Även om det såklart är självklart som bara den!
 
Jag vill gratulera alla er som får uppleva en graviditet och den gåvan det är att bli föräldrar. Det är det mest fantastiska du kan uppleva. Och den är inte självklar för alla. Det är kanske det som gör att jag känner en välsignelse över att just jag fick en liten Alexander ❤
 
 

Onsdag

Lillelördag idag och jag börjar sikta mot en semester i tre veckor som startar nästa vecka. Såå skönt!
 
Men förutom att njuta av ledigheten så ska jag och Emil byta panelen på vår carport och samtidigt måla carporten och all träpanelen på huset. Men det är så härligt med hus så jag tycker det är värt att lägga pengar och omsorg på det. Man blir så glad sedan när det är färdigt och man ser hur bra det är.
 
Förutom detta arbete så ska vi fixa i trärgården och göra en egen liten köksträdgård. Vi har redan lite kryddor planterade sedan förra ägaren men vi vill gärna göra det lite snyggare och mera "användarvänligt". Det är så härligt att kunna gå ut och plocka sin egen gräslök, citronmeliss eller persilja:)
 
Sedan ska jag fortsätta mitt hästletande. Tro det eller ej men det är dags nu. Jag är ute efter en tvååring med potential för framtida unghästtävlingar. Allt kommer att gå i hästens takt men målen finns där och om det känns rätt så är det det som vi kommer satsa på. Så vet ni någon bra unghäst som är till salu så hör av er:)

Samtidigt händer det andra massor spännande saker, jag berättar för er allt eftersom jag lovar. Jag försöker leva i nuet och  ta tillvara på våra fina sommarkvällar med familjen. Igår var en sådan dag. Helt underbar. Och såhär mysigt kan man ha det då:)
 
 
Visa fler inlägg