Hemkomna efter en underbar resa

Vi är trötta men glada över att vara hemma, men det var också väldigt skönt att vara iväg förstås. Hotellet var fint men vårt rum var lite trångt när man även skulle få plats med en barnsäng där.
 
Maten var god och du kunde, som oftast med All Inclusive, äta dig mätt konstant under dagens alla timmar. Och vilka bakverk! Alexander var väldigt nöjd över att få mumsa i sig jordgubbar nästan varje dag.
 
Något som var lite synd var att han inte alls var intresserad av att bada i varken sin badring elller badbåt som vi köpt där nere. Han blev ledsen så fort han kom ner i den och kände att han inte bottnade, trots att vi var alldeles intill honom.
Så detta gjorde att jag och Emil fick dela upp vårt badande sinsemellan väldigt mycket eftersom den ena hela tiden måste vara i barnpoolen med Alexander och då fick den andra passa på att simma. Men han gillade badringen på land ;)
 
Som tur var kunde mormor och morfar supporta någon gång så att jag och Emil fick lite tid tillsammans i poolen.
Där var underhållning varje kväll och ni njöt i fulla drag av en temperatur upp till 37(!) grader!
 
Tyvärr har Alexander efter hemresan blivit sjuk så vi har haft några tuffa dagar nu med väldigt lite sömn hela familjen. Men här kommer lite bilder från resan :)