Onsdag

Lillelördag idag och jag börjar sikta mot en semester i tre veckor som startar nästa vecka. Såå skönt!
 
Men förutom att njuta av ledigheten så ska jag och Emil byta panelen på vår carport och samtidigt måla carporten och all träpanelen på huset. Men det är så härligt med hus så jag tycker det är värt att lägga pengar och omsorg på det. Man blir så glad sedan när det är färdigt och man ser hur bra det är.
 
Förutom detta arbete så ska vi fixa i trärgården och göra en egen liten köksträdgård. Vi har redan lite kryddor planterade sedan förra ägaren men vi vill gärna göra det lite snyggare och mera "användarvänligt". Det är så härligt att kunna gå ut och plocka sin egen gräslök, citronmeliss eller persilja:)
 
Sedan ska jag fortsätta mitt hästletande. Tro det eller ej men det är dags nu. Jag är ute efter en tvååring med potential för framtida unghästtävlingar. Allt kommer att gå i hästens takt men målen finns där och om det känns rätt så är det det som vi kommer satsa på. Så vet ni någon bra unghäst som är till salu så hör av er:)

Samtidigt händer det andra massor spännande saker, jag berättar för er allt eftersom jag lovar. Jag försöker leva i nuet och  ta tillvara på våra fina sommarkvällar med familjen. Igår var en sådan dag. Helt underbar. Och såhär mysigt kan man ha det då:)