Luften gick ur

När jag kom hem från Strömsholm i söndags natt, så var jag så trött. Det här överdomarprovet har liksom gjort att jag spänt mig inombords. Kört på fast jag varit trött. Och nu när det var över så var det som om luften bara gick ur ballongen.
 
Det har såklart flutit på här hemma som vanligt men mer är så just nu har jag inte mäktat med. Ni kanske känner igen känslan? Man laddar inför något utan att man knappt vet om det själv och sedan när det är klart så blir man bara mentalt slut.
 
För att göra det ännu mer spännande så fick vi förstås inte reda på om vi klarade provet direkt på plats. Så inte mådde man bättre efteråt. Visserligen gick vi igenom frågorna och svaren men vi fick aldrig reda på hur många rätt man skulle ha. Det var väldigt kluriga frågor och allt fanns i TR men det var inte det lättaste att hitta alla. Jaja, omprov finns det annars möjlighet till men hur kul är det😞.
 
Men för att prata om något helt annat. Idag är det lördag och det vankas släktkalas. Det är det minst en gång i månaden för vår del. Har man stor släkt så blir det så😜 Vi leker vidare ett par timmar till först bara😉 ha en riktigt härlig lördag!