Dags att kicka igång igen

Ja jag vet, det var längesen nu. Och så glad jag är över att ni kikar in här ändå.
Det får mig att faktiskt vilja skriva. Så varför har jag inte gjort det nu då?
 
Många anledningar faktiskt. Alexander blev ju väldigt sjuk efter sin vaccinering. Mycket sjukare än vad vi först trodde faktiskt. Han hade feber i tio dagar och blev genomförkyld efter sprutan. I två veckor åt han dåligt och gick ner från redan låga 10kg till 9 kg. Och han är alltså 18 månader gammal. Som förälder är det tortyr. Du ser ditt eget barn tyna bort.
 
Som ni säkert förstår provade vi att ge honom mat som vi var säkra att han skulle äta. Och tillslut blev det ostbågar, det var det enda han ville äta och då var det bättre än inget tycker jag. Det enda vårdcentralen och sjukhuset sa var att så länge han dricker så kan de inte göra mer utefter de prover som tagits. Han hade en infektion i kroppen som han skulle ta itu med.
 
När han efter två veckor var frisk igen var ju hans kropp väldigt försvagad och trött. Så han var gnällig på kvällarna efter dagis i en hel vecka. Under helgen därefter så gav jag honom inget annat än mackor, han åt inget annat ändå. Jag var så trött på att höra honom gnälla hela tiden och tänkte att mackor det äter han ju praktiskt taget alltid. Som om inte detta vore nog fick han en ny kraftig förkylning med snor och hosta😞men feberfri så klarade han det bättre.
 
Efter förra helgens mackrace är han nu sitt vanliga glada jag igen, han äter dessutom annan mat än mackor igen och han sover mycket bättre. Han har gått upp ett halvt kilo redan och man ser inte varenda revben på honom längre.
 
Denna perioden har tagit väldigt hårt på mig och i samband med väldigt tragiska händelser i familjen så har jag inte känt mig tillräckligt motiverad för att blogga.
Men nu är gnistan tillbaka och jag vill komma igång igen. Och ni får hemskt gärna komma med tips och frågor som ni vill läsa om och få svar på.
Det kan röra vad som helst, barn, hästar, dressyrbedömningar etc😊 Nu ska jag fortsätta leka riddare! Ha en riktigt skön lördagskväll!❤