Söndag och sjukstuga igen😞

Alexander Ă€r sjuk igen. Suck😞. Rinnig nĂ€sa, kladdiga ögon och feber. SĂ„ just nu sitter vi i soffan och Ă€ter piggelin och ostbĂ„gar. NĂ€r han Ă€r sjuk sĂ„ fĂ„r han i princip vad han vill sĂ„ lĂ€nge han Ă€ter. 
 
Förutom att Alexander Àr sjuk sÄ har ÀndÄ dagen flutit pÄ bra och jag har ÀndÄ fÄtt komma ut och se Gnocchi gÄ ett riktigt bra pass. Vi fokuserade pÄ skritten en hel del idag. Att hon ska bjuda fram utan att Sophie behöver gÄ pÄ henne sÄ mycket med skÀnkeln. Och det gick vÀldigt bra i början innan hon blev trött, haha. 
Jag gick bredvid och hade ett spö som jag bara visade lite emellanĂ„t nĂ€r det behövdes. Sophie skrittar helt utan kontakt och det viktigaste för oss Ă€r att hon behĂ„ller fyrtakten och att hon skrittar igenom hela kroppen. NĂ€r hon blir trött sĂ„ Ă€r det som att skritten stannar i benen om ni förstĂ„r vad jag menar😊?
Men med mig pÄ marken Àr det lÀttare att fÄ henne att bjuda och hÄlla kvalité. Vi misstÀnker att med mer styrka sÄ kommer hon orka bjuda lÀngre stunder Àven i skritten. 
 
DĂ€refter gick vi över till att rulla pĂ„ lite i galoppen i varje varv och hoppa en liten studsserie pĂ„ tvĂ„ hinder😉 haha hon Ă€r rolig för hon löser alltid uppgiften men pĂ„ sitt eget lilla vis. Som nĂ€r hon kom fint in i galopp en gĂ„ng men valde Ă€ndĂ„ att trava över bĂ„da hindrena🙈😂
Sedan avslutade vi med att plocka upp henne lite i tÀvlingsform i trav och ur det lÀgga ner henne och jogga av. Det kÀndes som att vi fick till ett riktigt bra pass som var bra tajmat. 
 
NĂ€sta vecka Ă„ker jag nĂ€mligen till Strömsholm och hela familjen har mycket under veckan sĂ„ jag kommer inte Ă„ka till Gnocchi alls nĂ€sta vecka. Det kĂ€nns extra bra att ha detta passet i ryggen dĂ„đŸ˜Š
PÄ tisdag hoppas vi pÄ sÄhÀr bra vÀder för dÄ har Sophie möjlighet att rida ut och fÄ sÀllskap med sig.