Nytt i barnrummet

Jag har så länge letat efter en fin matta till barnrummet. Men antingen så har de inte fallit mig i  smaken eller så har de varit för dyra enligt mig och min tilltänkta budget för en matta.
 
Men så helt plötsligt så bara dök den upp, på Facebook av alla ställen, en annons från H&M som jag bara såg av en slump (eller?) och bestämde mig där och då att den skulle jag ju bara ha. Lyxigt att för en gångs skull känna att det bara var SÅ rätt!
 
Såhär ser den ut, är den inte charmig? HÄR hittar du den. Den är dock lite mörkare i verkligheten än på bild😊
 
När jag ändå var i shoppingmode så passade jag på att klicka hem denna machande lilla kudden :) också väldigt söt eller hur? HÄR hittar du den.
 
 
Och såhär fina blev de nya sakerna i Alexanders rum. Han bara älskar sin nya matta. Gullungen!
 

Min lördag

Från att inte haft så värst många planer med lördagen så blev den ändå ganska fullbokad. Jag passade på att skuggdöma en medelsvår C i Skabersjö. Så himla roligt! Jag hade samma ekipage som placerade som domaren, dock hade jag trean som etta, ettan som två och tvåan som trea. 
 
Men allt stämde väldigt bra med tanke på att jag satt på långsidan och inte vid C. Det enda som var svårt var ju uppridningarna och skolorna som jag fick döma efter min vinkel men som ju då inte alltid stämde med domare C. 
Hon som jag höll som etta hade inte fått jättebra på sina skolor men från min vinkel sett så såg det ok ut vilket gjorde att hennes allmänna intryck var högre hos mig än hos den ordinarie domaren. 
Men jag kände mig sjukt säker på mina egna siffror och jag tänker inte grotta ner mig något särskilt i de enskilda betygen utan jag vill behålla de tankar som Ulf har förmedlat till oss på kursen för de är ju trots allt han som ska rätta vår uppskrivning😊
Nu har vi lördagsmys här hemma med godis och Alexanders kusin Erik är på besök. 
Någon har första parkett till godisskålen😊 det märks att vi inte serverar godis så ofta här hemma 😂

Gångarter, utbildningsskalan och bedömning

Jag fokuserar på att plugga lite varje dag inför min skriftliga examen om en månad. Jag tänker bara inte misslyckas med det där provet för om jag gör det så kanske det blir svårt att få ett nytt tillfälle innan BF😊
 
Jag har satt ihop totalt 21 punkter som ingår i vår utbildning på olika områden. Och det jag hunnit gå igenom såhär långt är domaretik, gångarter och dess fotförflyttning, ryttarens hjälper och utbildningsskalan (som jag kommit halvvägs igenom) 
 
Än så länge har jag hunnit skriva ihop typ 8(!) A4-sidor text och jag har ju lätt en hel del kvar. Så jag planerar för att hinna skriva klart alla punkter inom två veckor så att jag de sista två veckorna kan fokusera på att repetera innehållet bara 😊 
 
 
Visa fler inlägg