Gnocchi levererar

Vår fina lilla fuxtjej levererar så bra pass just nu. Det är nästan så man glömmer att hon bara är tre år!
 
 I måndags var vi ju som jag nämnde ute på fältet. Utan sällskap och eftersom det vara Sophies grannes fält så stod ju Sophies andra häst i stallet och ropade på Gnocchi så att hon hörde det. Hon blir lite tveksam med bjudningen men tar situationen väldigt bra. Stolta ägare!
 
Idag var vi i ridhuset på morgonen och vi brukar i normala fall vara själv i ridhuset om vi är där på morgonen. Men nej då, idag var där ett ekipage som hoppade och två ekipage som gick in och vände för att gå ut istället.
Gnocchi blev såklart lite påverkad av detta men tog det fantastiskt bra och hon levererade ett riktigt avslappnat pas trots allt! Nosen fram och låg i formen och över ryggen, kan man förvänta sig mera? Nä detta var verkligen över förväntan. Man blir så himla stolt över denna hästens utveckling.
 
Nu väntar två dagars vila för henne och på söndag ska vi se vad vi hittar på. Är det fint väder blir det uteritt annars får det bli ett ridhus pass igen. Längtar redan kan jag säga:)
 

Onsdag

Jag vet jag är tjatig men dagarna springer verkligen. Idag är det redan onsdag och en hel helg har passerat och halva arbetsveckan har gått (igen!)
 
Idag är det full rulle som vanligt och just nu är det lite fika på jobbet så jag hinner gå in och säga hej till er :)
Jag hade en jättemysig helg med familjen och i måndags var jag ute hos Gnocchi igen och vi tog tillfället i akt att vara ute på fältet lite. jag ska försöka fixa film på det till er också.
 
Imorgon är det dags igen men då tar vi och lastar henne och kör till ridhuset. Jag och Sophie har också pratat lite vintervila och vi har bestämt att vi kör på så lugnt med 2-3 pass i veckan tills jag inte orkar längre och då får hon antingen vila eller så tar Sophie henne själv till ridhuset när hennes sambo är hemma och linar henne. Och sen när det är riktig vinter så blir det ju också naturligt att lägga in vintervilan :)
 
Jag kan ju säga att jag längtar enormt till mars-april när jag själv ska sitta upp på henne ÄNTLIGEN! Haha tänk om vi inte passar ihop, hemska tanke ;)
Här har ni iaf lite bilder ifrån söndagen som bjöd på ok väder så vi tog en tur till skogen. Alexander fick hoppa i både lera och vattenpölar :D
 
 

God morgon

Söndag, som tyvärr började lite tidigare än jag hoppats på 😉 Det är förstås inte mycket att göra men ibland känner man hur lättirriterad man är när man inte får bra sömn. 
 
Och just nu känns det som att jag vill försöka sova så mycket som möjligt för jag vet att 1. När lillebror tittar ut blir det inte mycket sömn i ett streck och 2. I slutet av graviditeten kan man knappt sova bra 😥
 
 Idag kommer det bli en lugn dag. Jag hade hoppats på strålande sol och att vi kunde åka till skogen och fånga hösten på bild. Men just nu ser det väldigt dystert ut med det. Det blir till att komma ifatt med lite tvätt innan dagis imorgon igen så att Alexander har rena kläder. 
Jag hoppas ni får en mysig söndag ❤
 
Jag njuter av min fina bukett ❤ Blommor piggar alltid upp. 
Visa fler inlägg