Mycket på gång

Det händer så mycket just nu. Jag håller träningar varje vecka, jag är i stallet och ser Gnocchis utveckling och jag försöker sakta men säkert utveckla mitt företag vilket är fantastiskt roligt!
 
Dessutom känns det ju extra roligt när man har så mycket roligt att se fram emot 2018 med dressyrtävlingar för lilltjejen och en lillebror till Alexander.
Haha, varje gång jag säger till Alexander att han ska få en lillebror så säger han bara "nää". Jag vet inte alls varför han tar det så negativt för jag tror verkligen inte att han förstår vad jag menar men det är väldigt komiskt på något vis:)
 
Idag har jag jobbat på vanliga jobbet, hunnit med att hålla en träning för Sanna på min lunch och nu är det de vanliga kvälls-sysslorna här hemma med lite tvätt och städ. Vi ligger lite efter med städning och tvätt efter kalaset och vi har en del kartonger efter Alexanders alla fina leksaker han fick.
Jag är så glad för att han fick sitt Brio tåg. Han verkligen älskar det. Han kan sitta och bygga och köra och säga "weeoo, weeoo" (han gillar ambulansljudet) en bra stund för att vara två år tycker jag!
 
Min stora kille, jag kan inte fatta att han redan är två år! Asså, huuur söt är han inte?!
 
#1 - - Eleonora:

Så söt, grattis till honom ^^

Svar: Tack 😊
csdressage.blogg.se