Onsdag

Jag vet jag är tjatig men dagarna springer verkligen. Idag är det redan onsdag och en hel helg har passerat och halva arbetsveckan har gått (igen!)
 
Idag är det full rulle som vanligt och just nu är det lite fika på jobbet så jag hinner gå in och säga hej till er :)
Jag hade en jättemysig helg med familjen och i måndags var jag ute hos Gnocchi igen och vi tog tillfället i akt att vara ute på fältet lite. jag ska försöka fixa film på det till er också.
 
Imorgon är det dags igen men då tar vi och lastar henne och kör till ridhuset. Jag och Sophie har också pratat lite vintervila och vi har bestämt att vi kör på så lugnt med 2-3 pass i veckan tills jag inte orkar längre och då får hon antingen vila eller så tar Sophie henne själv till ridhuset när hennes sambo är hemma och linar henne. Och sen när det är riktig vinter så blir det ju också naturligt att lägga in vintervilan :)
 
Jag kan ju säga att jag längtar enormt till mars-april när jag själv ska sitta upp på henne ÄNTLIGEN! Haha tänk om vi inte passar ihop, hemska tanke ;)
Här har ni iaf lite bilder ifrån söndagen som bjöd på ok väder så vi tog en tur till skogen. Alexander fick hoppa i både lera och vattenpölar :D