Stora framsteg på kort tid

Jag och Sophie är stolta över vår lilla donna Gnocchi, hon går från klarhet till klarhet och vi har nu haft henne i vår ägo i exakt en månad!
 
Som hon har utvecklats denna månaden! Stor guldstjärna till henne verkligen. Från att ha varit lite kort i formen och gärna krypa bakom lodplan så vågar hon nu ta stödet mycket längre fram och vi kan gå vidare med att ge henne förtroende att gå även i en lite högre form igen.
 
Back to basic har det verkligen varit, även för en treårings nivå, och det har verkligen burit frukt! Det är med väldigt enkla medel vi fått henne mera självbärig, bomarbete, övergångar och en mjuk kontakt där Sophie har tagit fram sin tygel lite och låtit nosen komma fram och därefter återta kontakten på ett väldigt bra sätt där Gnocchi känt sig trygg och säker. Guldstjärna till Sophie också :)
 
Denna hästen har så mycket gång så vi fokuserar aldrig på att göra henne flashig, nästa tvärtom faktiskt. Hon ska vara avspänd och rörlig men hon behöver inte ge maximalt just nu. Det tar vi fram när hon är starkare och redo för det :)
 
Jag ska inte åka till henne förrän på fredag och söndag men fram tills dess så tar Sophie väl hand om henne förstås och hon ska gå på lina en av de andra dagarna i veckan. Det är så skönt att vi kunde komma fram till detta samarbetet. Det blir liksom dubbelt så roligt när det går såhär bra!