Strömsholm på kurs i helgen!

I helgen är det dags för näst sista tillfället för domarkurs på Strömsholm! Det ska såklart bli kul och jag vet att det kommer vara lika tufft som alltid. Det är långa dagar minst sagt och enormt mycket som man vill ta till sig!
 
Jag är så glad att jag har mina två vapendragare Stina och Heidi som också ska upp. Utan sällskap i bilen hade jag nog faktiskt hoppat av denna kursen. Det hade varit för långt för mig att köra själv.
 
Väskan är i alla fall packad och klockan 15:15 stämplar jag ut från jobbet och påbörjar den drygt 7 h långa bilresan med ett matstopp på vägen ;) Alla böcker är packade, och de kläder som jag för tillfället kan klämma i mig i fortfarande. Det börjar bli svårt med framför allt byxor ;)
Nu är min lunch slut och bäst att fortsätta jobba så jag hinner färdigt innan avfärd! Ha en riktigt härlig fredag mina vänner! :)
 
Tänk, för ett år sedan var jag på Strömsholm för det första kurstillfället. Så mycket jag har lärt mig sedan dess! Och man kan fortfarande bli så himla mycket mera lärd! Det är det som gör ridsporten  så enormt rolig!