Fakturering och hänt i veckan

Ni som är egna företagare vet nog känslan av att skapa den där första fakturan till en kund. Det finns inte mycket som slår det!
 
Det är liksom en känsla av frihet, att stå på sina egna ben, tjäna sina egna pengar fast på det bästa sättet som kan tänkas!  Jag kan varmt rekommendera den HÄR sidan för dig som fakturerar. Om du är helt ny på ditt företag så finns det möjlighet att skapa fakturor gratis (upp till tre i månaden). Behöver du skapa fler än tre så kan du uppgradera dig hos dem till olika nivåer som passar ditt behov allteftersom företaget växer! Hur bra?
 
I veckan som gått har jag varit hos Gnocchi och Sophie vid två tillfällen. Hon går helt klart snabbt fram utvecklingsmässigt och jag kan säga att hon imponerar på oss varje gång Sophie sitter upp. Igår imponerade hon på oss med att från spänning över att ha två andra hästar med sig i ridhuset (vilket nog var första gången nånsin för henne) gå in i sin egen bubbla och fokus för Sophie igen och vara så avspänd hon kan vara. Alltså hästen är tre år!? Ni kan inte ana hur glad jag är att vi hittat denna lilla guldklimpen. Jag längtar så förbannat mycket till nästa år när vi kan så smått börja planera in några tävlingar. Nej det är inte huvudmålet men ett delmål som är ack så spännande :)
 
Annars i veckan har det varit lite snuvigt här hemma och vi alla har kämpat på och var rejält trötta i fredags. Alexander vaknade dessutom redan 05:30 idag och sover redan middag klockan 08:00 haha. Men det gav mig tid att sitta ner och fokusera på företaget lite.
Idag händer inte så mycket mer än att jag ska försöka titta på Dressage Powers LIVESÄNDNING som jag tror blir en riktig höjdare idag att se! Det är ju dessutom Kur så det är extra roligt:)
 
Jag avslutar med att dela med mig två filmer på Gnocchi, först den allra första filmen vi tog på henne när vi precis fått hem henne. Och den andra är från passet i onsdags. Ser ni någon skillnad? Kommentera gärna :)
 
 
Hon är allt bra fin vår treåring :)