Alla hjärtans firande som en småbarnsfamilj

När man är småbarnsföräldrar så firas alla hjärtan lite annorlunda än förr. Men inte desto mindre uppskattat för vår del. 
 
Vi firade med hämtmat från en restaurang i närheten och avslutar kvällen med lite godis och en Disneyfilm. Att jag dessutom fick röda rosor av min fantastiska man gjorde dagen helt fantastisk. Man ska ta vara på varje minut med familjen och sina barn. Det känner jag ännu mer en dag som denna.
Alexander har sagt de mest söta och roliga saker idag, som "jag älskar dig pappa", att vi ska sjunga "små grodorna" och en massa andra söta saker som han formulerar på sitt eget lilla vis som just nu är som ljuv musik för mina öron när han pratar sitt bebisspråk.
 
Jag hoppas ni har någon att fira dagen med också. ❤️ Här kommer lite bilder från dagen/kvällen.
 
 

Vecka 40+1

Något nytt än? Nä såklart inte. Förväntade mig inte det heller om jag ska vara ärlig. 
 
Oddsen att gå över tiden även denna gång kändes av någon anledning väldigt höga. Så nu är man inne i vecka 41. Men enligt PregLife appen så föds iaf 90% av barnen som ännu inte fötts innan man går in i vecka 42. Vi får väl se hur det blir med den saken😉
 
Något roligt är att mina gravidbilder jag tog för några veckor sedan börjar bli redigerade. Här kommer några smakprov. Vad tycker ni om dem?
 
 

Inget nytt ännu

Imorgon är BF dagen inne. Den 10 februari. Ska det hända något snart? Det är nog inte ofta i livet som man utelämnar sig så mycket till det naturliga som man gör under en graviditet. 
 
Jag har ju gått igenom denna väntan en gång innan. Med Alexander så gick jag över tiden två veckor. Det var de längsta veckor jag har varit med om. Inte minst pga alla närståendes frågor om jag känt att det började bli dags.
 
Än så länge så är väntan inte så olidlig. Jag har ju ännu inte gått över tiden😉men för varje dag så känns det lite mer oroligt och såklart lite närmare.
Idag har Alexander varit hemma hela dagen och vi har passat på att bada inför morgondagens inbokade 25års kalas😊
Just nu är vi hos mormor och morfar och inväntar min syster som kommer ner från Göteborg.
 
Igår tog jag och Sophie Gnocchi till ridhuset och kanske var det sista passet innan BF. Nästa vecka tar vi som det kommer. Hon är en riktigt positiv liten häst. Så himla rolig att jobba med och jag hoppas vi har ett riktigt roligt år framför oss. Nu ska jag hjälpa Alexander med hans koja😂 Ha en fin fredag😊
 
Visa fler inlägg